A Szeretet-Közösségből négyen meghívást kaptunk Sepsiszentgyörgyre Bodor Istvántól, aki a Kiút a labirintusból c. könyvet írta.

A legkisebb fiúnk is velünk jött. István hosszú évek útkeresése után találta meg a Megváltót. A mostani út célja az volt, hogy egy író-olvasó találkozón vegyünk részt, ahol a szerző mellett mi is beszéljük Jézusban való hitünkről és az újjászületésről. Iván nagyon egyenesen beszélt a találkozón összegyűlt közel 40 embernek arról, hogy hogyan változhat meg az életünk Istennel. Az alkalom végén imádkoztunk a betegekért és több gyógyulás, szabadulás is történt. Gerincproblémák, lábfájás gyógyult meg, és egy hölgynek egy tumor zsugorodott össze a testében.

  Az érdeklődőket másnap egy beszélgetésre hívtuk, ahol a Biblia alapján elmondtuk, hogy Isten milyen cselekedeteket tekint bűnnek, majd aki kész volt rá és bűnbánatra jutott azokkal imádkoztunk is. Közvetlenül ezután átmentünk egy közeli fürdőbe, ahol öten bemerítkeztek, és betöltötte őket a Szent Szellem. Óriási öröm volt, ahogy kitört a nyelveken szólás az új testvérekből. Ketten szemproblémákból gyógyultak meg, szemüveg nélkül jól láttak. Aznap este a vacsora mellett még úrvacsorát is vettünk, dicsőítettük Istent és tovább folytattuk a bizonyságtételt.
Az újonnan alakult kis csoport reményeink szerint hetente fog összejárni, mi pedig tanításokkal, tanácsokkal igyekszünk segíteni őket Isten megismerésében.
Minden dicsőség Istené, aki ma is csodálatosan cselekszik!