A betegség mindenkire hat, de kevesen ismerik fel. Ha felismerte, hogy beteg, akkor biztonsággal elkezdheti szedni a gyógyszert. Amíg azt gondolja, hogy egészséges, a gyógyszer nem hat.

 

Betegtájékoztató

Diagnózis:

A betegség mindenkire hat, de kevesen ismerik fel. Ha felismerte, hogy beteg, akkor biztonsággal elkezdheti szedni a gyógyszert. Amíg azt gondolja, hogy egészséges, a gyógyszer nem hat.

A betegség jelei:

Egyénileg és társadalmi szinten is jelentkezik. Önzés, kegyetlenkedés, háborúság, gyűlölködés, irigység, antiszemitizmus, kapcsolatok teljes romlása, kilátástalanság, félelem, depresszió…. és számos más tünet.
Ezek egy idő után nem csak a szellemet, lelket teszik tönkre, hanem fizikai problémákat okoznak, és végső soron az egyén halálát, illetve a társadalmi rend felbomlását eredményezik.

Hogyan hat a gyógyszer?

Ha a betegség felismerése után a beteg az igazsággal találkozik könnyen előfordulhat, hogy megbánja tetteit. Először saját magát okolja , nem a környezetére mutogat. Ez a gyógyulás előfeltétele. A gyógyszer az úgynevezett „helyettesítés” elvén alapul. Volt egy Orvos, aki a paciensei helyett az összes betegséget elkapta, minden fájdalmat és szenvedést elviselt, a betegségek szövődményeit is elkapta, és végül ez a halálához vezetett. Aki ezt el tudja fogadni az azonnal meggyógyul, és minden szövődmény fel lesz számolva az életében. Végső hatásként megmenekül a haláltól.

Mi a készítmény hatóanyaga?

Isten szeretete az ő bölcsességével elegyítve, és vér, ami nélkül lehetetlen a gyógyulás.
A betegek eddig egymás vérét ontották, ahelyett, hogy ezt a vérkészítményt elfogadták volna.
Ez is megszűnik a kezeléskor.


Kik szedhetik a készítményt?

A földön élő összes ember, kivéve a döntésre még képtelen csecsemők, kisgyermekek.
Az ő esetükben a szülők szedhetik helyettük is.
Tilos alkalmazni erőszakkal, megfélemlítéssel, figyeljünk a csomagolásra, az eredeti gyártó kizárólag szeretetbe csomagolva forgalmazza.
Minden egyéb megfélemlítő, zsaroló, kirekesztő csomagolás hamisítvány, illetve az is amely nem tartalmazza a vérkészítményt, amely nélkül a szer hatástalan.
Terhes anyáknak, gyászolóknak, válófélben levőknek és hasonló krízishelyzetben élőknek különösen ajánlott.

Mellékhatások:


Pozitívak: békesség, halálfélelem megszűnése, kapcsolatok helyreállása, szeretet érzése minden ember felé, a jobbkéz megerősődése a segítségnyújtásra, elme kitisztulása, test fizikai gyógyulása, gyötrő érzések megszűnése, hosszabb távon öröm és boldogság is jelentkezik


Negatívak: a környezet értetlenkedése, szélsőséges esetben durva szavakkal való támadása, az olyan betegek részéről való elutasítás, akik még nem ismerték fel magukban a kórt.

Ezek azonban lekűzdhetőek, annak idején az Orvost is ezek érték.


Hogyan, és milyen adagokban kell a gyógyszert szedni?


Naponta, hit által, egy életen át. Abbahagyása gyors romlást, részleges vakságot okoz, bár visszafordítható ez a folyamat.

Mire kell ügyelni a készítmény alkalmazása során?

Mindenféle vallásos mellékhatásra: mint képmutatás, önigazultság, kevélység, elszigetelődés, a környezet számára idegen beszédstílus, a gyógyszer higítására irányuló kényszer, az eredeti hatóanyag mással való helyettesítésének kényszere.

Tárolása:

Elsősorban az emberi szívbe kell rejteni, de bátran kitehető közszemlére , nem árt neki.
pl. internetes publikáció, könyv, zenei megfogalmazás, karitatív megjelenési forma…


Gyártó: Mennyei Atya (Ábrahám, Jákob, Izsák Istene)
Forgalmazó: eredetileg Izraeli cég
Az Orvos neve: Jézus Krisztus


További megjegyzések:


Az Orvos csak átmenetileg volt halott (3 nap) a gyógyhatás maximalizálása érdekében, ma már él, és a legjobb egészségnek örvend.
További információkért keresse meg az Orvost, vagy az egyik gyógyszerészét, sokan tudnak magyarul is.